Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2017 10:40 - Mourinho fortfarande inte nöjd efter utstött hjälper rycka dra
Автор: matchstall Категория: Спорт
Прочетен: 143 Коментари: 0 Гласове:
0

Den full-back spelat en avgцrande roll i Manchester United rycka en sista flдmtning oavgjort, men hans chef дr fortfarande imponerad.

Jose Mourinho tror Luke Shaw endast utfцrs pе ett effektivt sдtt fцr Manchester United i 1-1 oavgjort mot Everton eftersom han berдttade England vдnsterback vad man ska gцra.

Fyra dagar frеn att lдmna Shaw ur hans matchday 18 fцr 0-0 hemma mot West Brom och ifrеgasдtter 21-еriga professionalism, en andra halvlek skada Ashley Young tvingade honom in i striden med United 1-0 ner till Phil Jagielka 22nd minut цppnare.

Den tidigare Southampton unge var i den tjocka av еtgдrden i stopptid nдr hans raspande strejk hanterades i sex-yard box av Ashley Williams, vilket ett rцtt kort fцr Everton mittback innan Zlatan Ibrahimovic omvandlas den resulterande straff.

En man som har inga problem att hitta nдtet i Fцrenade fдrger i Ibrahimovic, vars straff var hans 27: e fцr sдsongen i alla tдvlingar. Den 35-еriga hade en rubrik chalkat ut felaktigt fцr offside i den 71: a minuten och Mourinho kдnde denna marginella samtal gеr еt fel hеll stдrkt argument fцr infцrandet av videoassisterande domare (VARs) efter FIFA: s senaste fцrsцk.